در این بخش از وبلاگ آموزش طرز تهیه کشک بادمجان خدمتتون آماده شده است.
خوردن هیچ غذایی نمیتواند مانند غذاهای سنتی ایرانی برای یک ایرانی اصیل لذت بخش و آرامش دهنده باشد. در کشور عزیزمان تنوع غذاهای سنتی بسیار زیاد است ولی اگر بخواهیم یک غذای بسیار خوشمزه و معروف را از بین آنها انتخاب کنیم قطعا یکی از انتخابها کشک بادمجان خواهد بود. کشک بادمجان از غذاهای سنتی و اصیل ایرانی محسوب میشود. این غذا علاوه بر داشتن طعمی لذیذ فواید بسیار زیادی نیز دارد.
در این بخش از وبلاگ آموزش طرز تهیه کشک بادمجان خدمتتون آماده شده است.
خوردن هیچ غذایی نمیتواند مانند غذاهای سنتی ایرانی برای یک ایرانی اصیل لذت بخش و آرامش دهنده باشد. در کشور عزیزمان تنوع غذاهای سنتی بسیار زیاد است ولی اگر بخواهیم یک غذای بسیار خوشمزه و معروف را از بین آنها انتخاب کنیم قطعا یکی از انتخابها کشک بادمجان خواهد بود. کشک بادمجان از غذاهای سنتی و اصیل ایرانی محسوب میشود. این غذا علاوه بر داشتن طعمی لذیذ فواید بسیار زیادی نیز دارد.
برای یادگیری طرز تهیه کشک بادمجان و آشنایی با خواص این غذای خوشمزه همراه ما در این مطلب باشید.
برای اینکه کشک بادمجانی خوشمزه بپزید حتما باید از مواد اولیه مرغوب استفاده کنید. بهتر است پیش از رفتن به سراغ طرز پخت این غذا مواد لازم برای شروع کار را بدانید. لیست مواد لازم برای طرز تهیه کشک بادمجان عبارتاند از:
توجه داشته باشید که مقدار این مواد اولیه به تعداد نفراتی که قرار است در یک وعده از آن استفاده کنند بستگی دارد.
حال بعد از تهیه مواد لازم اولیه برای شروع کار نوبت به پخت و پز میرسد. بهتر است لوازم آشپزی خود را برای یک آشپزی لذت بخش آماده کنید زیرا قرار است برای مهمانان و یا افراد خانواده خود غذایی لذیذ و خوشمزه به نام کشک بادمجان درست کنید.
بادمجانهای تهیه شده را در داخل ظرفی قرار دهید و پوستشان را بکنید. بعد از این کار نوبت به تقسیمبندی میرسد، هرکدام را به ۴ قسمت به صورت طولی برش دهید. آب بادمجانها را میگیریم و در داخل روغن آنها را سرخ میکنیم.
نوبت به پیازها میرسد. آنها را در داخل مقدار کمی روغن تفت میدهیم تا طلایی رنگ شوند. حال که پیازها طلایی رنگ شدند سیرها به میدان خواهند آمد تا آنها نیز خرد شده و تفت داده شوند.
این مراحل اولیه طرز پخت کشک بادمجان بود و قسمتهای هیجانی کار در راه هستند. در ادامه کار باید بادمجانها را که برش داده و سرخ کرده بودیم، چرخ کرده و با پیاز و سیر مخلوط میکنیم.
در این مرحله پای گاز آشپزخانه به طرز پخت کشک بادمجان باز میشود. این مخلوط بدست آمده را در زیر شعلههای آرام گاز قرار میدهیم و دیگر موارد یعنی نعنا، کشک و گردو را به آن اضافه میکنیم. تا له شدن کامل بادمجانها این مواد را هم میزنیم (دو الی سه دقیقه). دیگر کار پخت کشک بادمجان تمام شده است. کشک بادمجان را در داخل ظرف مورد نظر خود میریزیم و با استفاده از نعنا و کشک و … آنها را تزیین میکنیم.
منبع: https://suratiha.com