غذاهای سنتی در ایران جایگاه ویژهای دارند و در بیشتر خانهها از این آنها بیشتر از غذاهای مدرن استفاده میشود و باید دانست که غذاهای سنتی بسیار مفید و خوشمزهتر از غذاهای مدرن هستند. که در این مطلب از وبلاگ طرز تهیه یتیمچه تبریزی که یک غذای سنتی آذربایجانی است، آماده شده است.
۱- برای تهیه یتیمچه تبریزی در ابتدا یک تابهی مناسب انتخاب کرده و کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهدی تا روغن داغ شود. سپس پیازهایی را که قبلا خرد کردهاید به روغن اضافه کرده و اجازه دهید پیازها تفت خورده و طلایی شوند.
۲- بعد از اینکه پیازها طلایی رنگ شدند گوجهفرنگیهایی را که به صورت نگینی خرد کردهاید به پیازهای سرخ شده اضافه کنید تا گوجهفرنگیها سرخ شده و آب بیاندازند.
۳- پس از چند دقیقه که گوجهفرنگیها آب انداختند. بادمجانهای را که از قبل پوست گرفته و صورت نگینی درشت خرد کردهاید به مخلوط پیاز و گوجه فرنگی بیافزایید و اجازه دهید بادمجانها بپزند.
۴- در ادامه طرز تهیه یتیمچه تبریزی بعد از اضافه کردن بادمجانها به غذا و تفت خوردن آنها نمک و زعفران را همراه با کمی آب به غذای خود بیافزایید و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت بسیار کم غذا بپزد.
۵- سپس بعد از پخت غذا، غذا را در بشقابهای قدیمی بریزید و همراه با نان سرو کنید.
نکته مهم در طرز تهیه یتیمچه تبریزی :
شما میتوانید برای خوشمزهتر شدن این غذا سیبزمینی و گوشت نیز به غذایتان بیافزایید و این غذا را خوشمزهتر کنید.
آموزش طرز تهیه یتیمچه تبریزی به پایان رسید امیدوارم از طعم و مزهی این غذای خوشمزه خوشتان آمده باشد.